3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Belediyeden diş sağlığı merkezi

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi tarafından ilçeye ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağı bildirildi.

Kocasinan Belediye Meclisi, gündemindeki maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere Başkan Bekir Yıldız yönetiminde toplandı.

Yıldız, toplantıda yaptığı açıklamada, ağız ve diş bakım ve tedavisinin insan ve toplum sağlığı açısından vazgeçilmez hizmetlerden olduğunu söyleyerek, pek çok hastalığın kaynağının da sağlıksız dişlerden oluştuğunu belirtti.

Yıldız, "Bu amaçla ağız ve diş sağlığıyla ilgili bir merkezin kurulmasını istiyoruz" dedi. Meclis oybirliğiyle başkanlığa bu konuda yetki verdi. Başkan Bekir Yıldız, 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince hazırlanması gereken Belediye Gelir Tarifesi'nin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından gelecek hafta görüşüleceğini belirterek, Kocasinan Belediyesi'nin 2006 Mali Yılı Gelir Tarifesi'nin bu hafta içinde bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gelir tarifesi görüşülmek üzere oybirliğiyle Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'nün imar planı değişikliği talepleri de incelenmek üzere oybirliğiyle İmar Komisyonu'na havale edildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 22:49:43
Güncelleme :22 Eylül 2006 Cuma 18:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?