1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Belediye'den dil kursları

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından İngilizce dil kursu açılacağı bildirildi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla mesleki kurslar açtıklarını ve şu anda 3 ana merkezde 4 ayrı branşta kursların devam ettirildiğini söyledi. 
Mart ayı içerisinde orta seviye (pre-intermediate) İngilizce kursunun açılacağını belirten Başkan Büyükkılıç, yabancı dil kursuna başlamak isteyenlerin öncelikle kendi dillerini çok iyi bilme ve konuşma yeteneğine sahip olmaları gerektiğini kaydetti. Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak belli zaman aralıklarında yabancı dil kursları açıyoruz. 

Bu imkanları iyi değerlendirmek gerekir çünkü bir lisan bir insan ise özelikle yetişmiş eleman gücünde yabancı dil bir tercih sebebi ise bireylerin mutlaka kurslara katılmaları gerekmektedir" dedi. 

Kursun 3 ay süreceğini ve toplam 160 saat ders verileceğini ifade eden Büyükkılıç, hafta içi veya hafta sonu olmak üzere zaman seçeneklerinin bulunduğunu ve kurslara katılmak isteyenlerde yaş sınırlamasının bulunmadığını dile getirdi. Kursa katılmak isteyenlerin, 24 Şubat 2007 tarihine kadar Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.
İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 19:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?