5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kayserispor, Ankaragücü'ne bileniyor

KAYSERİSPOR, ANKARAGÜCÜ'NE BİLENİYOR

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaşacağı Ankaragücü maçından mutlak 3 puan hedefliyor.

Kayserispor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir görüşme yapan Kafkas, Ankaragücü maçının öneminden bahsetti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kondisyon çalışmasıyla devam etti. Futbolcular pas çalışmasının ardından çift kalede taktik ağırlıklı maç yaptı.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, her maç gibi Ankaragücü karşılaşmasının da zor geçeceğini belirterek, iyi olanın kazanması dileğinde bulundu. Taraftarın kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Kafkas,"Umut ediyorum taraftarımız bizi yalnız bırakmazsa, iki iyi takımın mücadelesi çok zevkli geçecektir. İki takım adına centilmence iyi bir maç diliyorum. Hak eden kazansın" dedi.

Kayserispor'un beklediği seri galibiyetler için biraz daha beklenmesi gerektiğinin altını çizen Kafkas, "Lige nasıl başladığınız değil nerede bitirdiğiniz önemlidir. İnşallah ligi sezon sonunda iyi yerlerde bitiririz. Şu anda takımızda hafif sakatlığı olan oyuncular var. Ama onlar da maç saatine yetişecek. Abdullah iyileşti antrenmanlara katılıyor. Maç eksiği var" diye konuştu.

Mili Takım teknik direktörlüğüne kim gelirse gelsin ona başarılar dileyeceğini söyleyen Kafkas, "Kim milli takımı iyi yerlere getirecekse o olsun. Bizim Milli Takımımız iyi yerlerde olmalı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 10:29:01
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 12:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?