3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fenerli futbolcular dondu!

SÜPER Lig’de yarın lider Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, özel uçakla Sivas’a geldi. Kafileyi havaalanında bir grup taraftarı pankart ve tezahüratlar ile karşıladı.

Fenerbahçe’yi Antalya’dan getiren uçak saat 16.15 sıralarında havaalanına iniş yaptı. Eşofmanlarıyla uçaktan inen futbolcuların soğuk nedeniyle terminal binasına kadar yürürken üşüdükleri gözlendi.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ile bir grup minik taraftarlar teknik direktör Arthur Zico ve Roberto Carlos’a çiçek verdi. Havaalanına gelen taraftarlar da futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek forma imzalatmaya çalıştı. Kendileri için bekleyen otobüse binen futbolcular, taratarların tezahüratları arasında kalacakları Büyük Otel’e hareket etti.

Yol güzergahı boyunca, kafile otobüsünün durmaması için önlemler alınarak, kavşaklarda trafik akışı durduruldu. Kent merkezine inen kafile, kalacakları Büyük Otel’e yerleşti. Fenerbahçe’yi otel önünde de kalabalık bir grup karşıladı. Fenerbahçe taraftarının yanı sıra Sivassporlular’ın da otel önünde yer alması dikkat çekti. İki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin müdahalesi ile herhangi bir taşkınlığa izin verilmedi.

CARLOS: 'SİVASSPOR’U YENİP, LİDERLİĞİ ALACAĞIZ"

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, ligde yarın karşılaşacakları Sivasspor’u yenerek, liderliği alacaklarını iddia etti.

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Carlos, çalışma süresinin az olmasına rağmen Sivasspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirterek, Fortis Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’u 10-3 yenerek, bir kez daha tarihe geçtiklerini dile getirdi.
Roberto Carlos, bu tarihin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Takım kenetlendi. Sivasspor maçında hedefimiz galibiyet. Sivas’ta havanın ne kadar soğuk ve sahanın ne kadar sert olacağını biliyoruz. Ama o maçı kazanırsak liderliği alacağız" dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 18:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?