1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kayserispor, puanını 7'ye yükseltti

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında son dakikalarda attığı gollerle Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek, puanını 7'ye yükseltti.


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, "Zor bir maç oldu. Daha önce de zor geçeceğini biliyorduk. Kasımpaşa, 3 maçta 0 puan alacak bir takım değil, daha iyi bir takım görüntüsü veriyorlar. Biz de ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık.

Gerçek Kayserispor'u ikinci yarıda gördük. İyi bir yoldayız. Bu üç maç bizim için önemliydi. 9 ya da 7 puan hedefliyorduk. 3 maç sonunda istediğimiz yerdeyiz. Kasımpaşa'ya önümüzdeki karşılaşmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.


Kamber'e tribünlerin olumsuz yönde tezahürat yapmalarıyla ilgili soruya Kafkas, "Ben bütün futbolcularımı savunurum. Bir tepki olursa yapılan tepki takımımadır. Hatta bir hata varsa benim hatamdır. Kamber karşılaşmada iyi mücadele etti. Ben hiçbir oyuncumu kimseye yedirmem. Bugün de Kamber'e herkesin sahip çıkması lazım. Oyuncularımın kimseye laf söylemesini istemem" dedi.


Kasımpaşa Teknik Direktörü Kadir Özcan ise, lige yeni çıkan bir takım olarak iyi mücadele verdiklerini söyleyerek, "Yabancılarımız da Turkcell Süper Ligi'ni yeni yeni tanımaya başladı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ekibimizden memnunuz. Belki kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa skor çok farklı olacaktı. Rakibimizin oturmuş bir kadrosu var. 2. yarıda yediğimiz son golü tam göremedim. 3 maçta da ufak hatalar kendini gösteriyor. Ama maalesef bugün hakemler takdir haklarını ev sahibi takım lehine kullandı.


Diğer maçlarda da karşı rakiplere karşı kullanmışlardı. Sanki bize karşı Başbakan'ın takımı diye bir şey var. Tabii ki Kasımpaşa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğduğu yer, ama bizim bununla hiçbir ilgimiz yok. Bu konular ayrı şeyler. Ama ben bu takımın lige ileriki günlerde ağırlığını koyacağına inanıyorum. İnşallah öyle de olacaktır. Biz kendi sahamızda oynayamıyoruz. Olimpiyat Stadı'nda oynuyoruz, bu bir dezavantaj. Bütün bu sıkıntılarımızı lehimize çevirirsek daha iyi olacak. Kasımpaşa'nın daha iyi
olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 01:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?