4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Cenk gümbür gümbür geliyor

Kayseri Erciyesspor'un gol bölgesindeki en etkili futbolcusu Cenk İşler, ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergilediğini ancak ligin ikinci yarısında Erciyesspor taraftarının iyi bir Cenk izleyeceğini söyledi.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ligin ilk golünü atan Cenk İşler, taraftara ikinci yarıda oynayacakları maçlarda daha fazla gol atacağı yönünde söz verdi.

'Lige başlarken herkesin kafasında soru işaretleri vardı. Kayseri Erciyesspor ligde ne yapacak diye. Durum itibarıyla bulunduğu yer nerede olacak diye soru işaretleri vardı' diyen Cenk İşler, yapılan 17 yeni transfer, yeni takım olma, ligde yeni bir ekip olmasının kendileri için ayrı bir hava oluştururken bazıları için de endişelere neden olduğunu belirtti.

Cenk, her şeye rağmen ligin başından itibaren takım olarak, ilk haftadan bu yana ligde hiç sırıtmadan, fazla sıkıntı çekmeden ligin ilk yarısını bitirdiklerini ifade ederek, şunları anlattı;

"Bu da takımın iyi yolda olduğunu gösterdi. Tabi ki eksikler ve hatalar oldu. Bu hataları görmek içinde devre arası var. Bu devre arasını iyi değerlendirerek hazırlanmak için iyi bir fırsat. Ben ligin ilk yarısını iyisi ile kötüsüyle çok iyi geçtiğini düşünüyorum. İkinci yarıya daha iyi hazırlanacağımızı inanıyorum. Devrenin bizim için daha fazla faydalı olacağını düşüncesindeyim."

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 12:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?