30
Nisan
2024
Salı
SPOR

'Daha yeni başladık'

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını kutlarken, çok iyi bir ekibe sahip olduğunu söyledi.

Sağlam, "İlk devre bulunduğumuz konum itibari ile hedeflediğimiz yerde tutunabilmemiz için bu maçın kazanılması bizim için çok önemliydi. Daha üst sıralara çıkabilmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Dünkü ve bugünkü rakiplerimizin puan kaybetmesi bizim için bir avantaj ve bugünkü maçtan mutlak 3 puan almamız gerekiyordu.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, futbolcularımızın çok genç olması, bireysel anlamda rakiplerine büyük üstünlük sağlamalarına sebep oluyor. Devre arasında çok iyi bir çalışma ortamı geçirdik. Birçok takım bizden 8-10 gün sonra çalışmaya başladı. Dolayısıyla biten bu çalışmaların karşılığını ilk haftadan itibaren almaya başladık.

Gerçekten çok iyi bir ekibe sahibiz. Ben bir teknik adam olarak böyle bir sporcu grubuna sahip olduğum için gurur duyuyorum. Onları bugünkü mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu mücadelelerini önümüzdeki haftalara da yansıtırlar. Bugünkü maça Trabzonspor çok iyi başladı, 2-0 öne geçti. Ama daha sonra müsabaka 4-2'ye geldi. Onlara da bunlardan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

Bizi statta ve televizyonları başında destekleyenlere, güzel ve centilmence bir karşılaşma izlettiğimiz için futbolcularım adına da mutluyuz. Hakemler iyi niyetli mücadele yönetti. Futbolda herkes hata yapıyor, hakemlerin hatası da olabilir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 11:32:02
Güncelleme :23 Ocak 2006 Pazartesi 12:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?