4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Dört dörtlük Kayseri

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Kayserispor, Çaykur Rizespor engelini 3 golle geçerek, üst üste 4. galibiyetini aldı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında kalitelerini ve mücadelelerini sahaya tam olarak yansıtmaları durumunda yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi. Sağlam, "Karşılaşmadan önce Çaykur Rizespor karşısında alınacak 3 puanın bizleri nerelere getireceğini biliyorduk. Çaykur Rizespor, oyuna defansif bir oyunla, tek forvetle başladı. Sadece ilk devre bir kez kalemize geldiler. İlk yarıda bizim ataklarımızda direkten dönen topumuz vardı. İlk devre gol kaydına muvaffak olamadık. İkinci yarı futbolcu kardeşlerimiz, galibiyeti elde etmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler.

 Ama bir kaza golüne maruz kaldık. 1-0 yenilgiden sonra, futbolcularımızın oyuna asılmaları ve istekli olmaları gerçekten muhteşemdi. Çok iyi mücadele ettiğimiz karşılaşma sonucunda galip gelmemiz bizi sevindirdi. Hedeflerimize doğru iyi bir adım atmış olduk. Puan sıralamasında da ligin üst sıralarında yer alıyoruz. Bundan sonraki takımımızın 3 maçlık serisi gerçekten zor seri. Fenerbahçe, Ankaraspor ve Beşiktaş maçları var. Ama ben şunu da iddia ediyorum, biz kalitemizi ve mücadelemizi tam anlamıyla sahaya yansıtırsak, bizim içeride ve dışarıda yenemeyeceğiz takım yok. Buna büyük takımlar da dahil. İnşallah bunu Fenerbahçe maçında da göstereceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Yıldız ise, takımının bugün kazanmayı hak etmediğini kaydetti. Yıldız, "Bugüne kadar oynadığımız müsabakalarda sonuç lehimize veya aleyhimize olduğu zamanlarda yorum yaparken sonuç lehimize olduğumuz zaman övgüyle bahsettik. Fakat, bugün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Takım ve ekip olarak bugün günümüzde değildik. Kazanmayı hak etmedik. Dolayısıyla futbolun gereklerini de sahaya yansıtamayınca istediğimiz sonuca ulaşamadık. Geçen hafta da bu futbolcular oynadı ama zaman zaman böyle inişler çıkışlar olabilir. Biz Beşiktaş maçından sonra da bunları belirttik. Böyle büyük takımlardan sonra oynanan maçlar da çok önemli. Maalesef kazanmak için hiçbir şey yapamadık, oynadığımız oyunla da kaybetmek kaçınılmaz oldu. Kayserispor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 11:29:04
Güncelleme :18 Eylül 2005 Pazar 11:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN ADAR IP: 85.97.112.xxx Tarih : 22.09.2005 11:47:25
BİZLERE BÖYLE BİR İMKAN SUNDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE ZATEN SPORCUYUM AMA ERTUĞRUL HOCANIN GELİŞİ SESİZ OLUŞU BİZLER TARAFTAR OLARAK YİNE AYNI HÜSRAN YAŞAYACAĞIMIZI SANIYORDUK.ERTUĞRUL HOCA HIRSLI VE MÜCADELE ETTİĞİNİ BİZLERE KANITLADI.BİZLERDE TARAFTAR OLARAK KAYSERİ SPORU HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ.3. OLARAK KENDİLERİNİ KAYBETMESİNLER BİZLER KAYSERİ TAKIMINI ŞAMPİYONLAR LİGİ OLSUN UEFA KUPASI MAÇLARINDA KAYSERİ TEMSİLCİSİNİ GÖRMEKTEN GURUR DUYARIZ.İSTERİM Kİ KAYSERİ TAKIMI ASANSÖR TAKIMI OLMASIN BİR RIZA HOCANIN DENİZLİ SPORUN UEFA GÖTÜRMESİ GİBİ BİZLERDE ONLAR GİBİ KAYSERİ TAKIMINIDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ YERLER BURALAR ERTUĞRUL HOCAYA BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM.