30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Erciyes 1 puanla yetindi

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıdaki güzel futbolu sahaya yansıtmaları halinde güzel günlerin çok uzakta olmadığını ifade etti. Uğur, "Bugün galip gelme arzusuyla sahaya çıktık, fakat oyuna çok iyi başlayamadık. İlk yarıda tanınmayacak haldeydik. Çok sıkıntılı bir 45 dakika geçirdik. Tabi bunda önceki haftalarda aldığımız farklı mağlubiyetlerin etkisi var. Ama devre arası oyuncularımla görüşmelerimden sonra 1-2 oyuncu değişikliğiyle geçen senenin özlenen ve arzulanan Kayseri Erciyesspor'unun ikinci yarıda sahada olduğunu düşünüyorum. Eğer Kayseri Erciyesspor ikinci yarı oynamış olduğu oyunu, önümüzdeki haftalarda sahaya yansıtmaya devam ederse, bence kulübümüz için güzel günler çok uzak değil" dedi. 

Yönetimin aldığı genel kurul kararıyla ilgili değerlendirmede bulunan Uğur, "Şunu söylemek istiyorum, tabi ki bunlar futbol takımlarında olağan şeyler. Ama Kayseri Erciyesspor takımı yönetiminin yapmış olduğunu, herhalde Türkiye'de hiçbir kimse yapmaz. Bana göre belki de yüzyılın olumlu hareketini yaptılar. Bugün galip gelmek isterdik, fakat ikinci yarı oyunumuzla geçen seneki mutlu günlere tekrar döneceğiz inşallah" diye konuştu. 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, takımının çok iyi futbol sergilemesine rağmen sahadan yine beraberlikle ayrıldığını söyledi. Zenga, "Ankaragücü maçında olduğu gibi, yine sahada 2 puan bıraktık. İyi mücadele ettik, ama iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Takımın oyunundan ve mücadelesinden memnunum" diye konuştu. 

Kayseri Erciyesspor kaptanı Timuçin ise, ilk yarıda çok kötü oynadıklarını belirterek, "İlk yarıdaki oyunumuz anlatmaya değmezdi. Çünkü çok kötü oynadık. İkinci yarıda gerçek oyunumuzu ortaya koyduk. İkinci yarı iyi mücadele ettik. Fakat galibiyet elde edemedik. Bundan sonra inşallah oynayacağımız maçlarda gerçek Erciyesspor'u sahaya yansıtacağız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 00:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?