30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Erciyes ertelemeden şikayetçi

Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Aşkın Genç, lig maçlarının ertelenmesinin takımı olumsuz etkileyeceği kaygısını yaşadıklarını belirtti..

Aşkın Genç, Fortis Türkiye Kupası maçlarının ardından, lig maçlarının da ertelenmesinin takımı olumsuz etkileyeceği inancını taşıdıklarını söyledi. Devre arası kamp programı hazırlanırken lig ve kupa maçlarının dikkate alındığını ve bu yoğunluğa göre futbolculara yükleme yapıldığını ifade eden Genç, futbolcuların da devamlılığı esas alarak kendilerini maçlara hazırladığına dikkat çekti.

Önce kupa maçlarının, ardından da lig maçlarının ertelendiğini ifade eden Genç, ''Erteleme kararlarının takımı olumsuz etkileyeceği kaygısını yaşıyoruz. Ligin ilk yarısında verilen araların ardından takımımız adeta bir duraklama dönemine girmişti. Hep olumsuz etkilendiğimiz ara vermelerin bu kez de takımımıza zarar vermesinden korkuyoruz. Kötü hava koşullarının hafta sonuna kadar etkisini kaybedeceğini düşünüyoruz. Zaten, meteoroloji de soğuk ve yağışlı havanın perşembe günü yurdu terk edeceğini bildiriyor. Alınan karara saygılıyız, ama maçların da oynanabileceğini düşünüyorduk. Yakaladığımız iyi hava ve motivasyonu ilk yarıdaki gibi kaybetmek istemiyoruz.'' dedi.

Genç, ertelemenin, sakat ve milli takımlarında bulunan futbolculardan daha erken faydalanılması yönünde zaman kazandıracak olmasının kendileri için önemli olmadığını söyledi.

Aşkın Genç, ''Ertelemenin bize kazandıracağı zaman sonrası Tunus Milli Takımı'ndaki Fadhel ve Bouazizi ile sakat futbolcularımızdan daha erken yararlanma şansı doğdu, ancak biz bunun önemli olmadığını düşünüyoruz. Çünkü, her futbolcumuz, her maça her an hazır durumdadır ve başarıyla formasını ıslatır'' diye konuştu. 

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?