4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erciyes Fener'i gözüne kestirdi

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında kendi sahasında lider Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 puan parolasıyla başladı.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenmanda Mavi-siyahlı futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Fenerbahçe maçına diğer maçlardaki gibi hazırlandıklarını söyleyerek, Sarı-lacivertlilere ilk mağlubiyetini tattırmak istediklerini dile getirdi.

Mustafa Uğur, "İki haftadır mağlup oluyorduk. Çaykur Rizespor maçında alınan puan ve sergilenen futbolla takım kendini toparladı. Moral bulduk. Hafta sonu da çok önemli bir maça çıkacağız. Lig lideri namağlup Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe'den çekinmiyoruz. Diğer maçlara hazırlandığımız gibi Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz. Futbolcularımız da kendi kendilerini bu maça motive ediyorlar. İnanıyorum ki, seyircimizin de desteğini arkamıza alarak Fenerbahçe'ye burada ilk mağlubiyeti tattıracağız. Fenerbahçe'yi Kayseri'den puansız göndereceğiz. Fenerbahçe kaliteli oyunculara sahip, güçlü bir ekip, fakat biz de iyi bir takımız. Bu maçtan 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Ara transfer döneminde transfer politikalarını son iki maçta alınacak sonuçlara göre belirleyeceklerini ifade eden Uğur, "Transfer konusunda şimdi bir şey söylemek istemiyorum. Fakat ilk yarının bitmesine 2 maç kaldı. Bu maçlarda alınacak sonuçlar bizim ara transfer dönemindeki politikamızı belirleyecek" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcular Emre ve Devran ise, Fenerbahçe'den çekinmediklerini ve bu maçta rahat futbol sergileyeceklerini belirtirken, "Fenerbahçe bu maçta rahat oynayamayacak. Çünkü lig liderliği ve namağlup unvanı var. Bunları korumaya çalışacak. Biz ise sergileyeceğimiz rahat futbolla Fenerbahçe'yi yeneceğiz" dediler.

Bir süredir sakatlıkları süren Mutlu ile Burhan, takımla birlikte çalışmalara katılırken, bu futbolcuların Fenerbahçe maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç günü belli olacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 11:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN ADAR IP: 85.97.153.xxx Tarih : 8.12.2005 09:59:49
BÜTÜN ERCİYES SPORLU FUTBOLCULARA TEKNİK HEYETE BAŞARILAR DİLERİM. FENERBAHÇE MAÇI ZOR OLACAK AMA ERCİYES SPORUMUZ GÜÇLÜ VE DİNAMİK BİR TAKIM OLARAK KENDİ SAHAMIZ VE SEYİRCİ DESTEĞİMİZLE FENERBAHÇEYİ DEVİRECEĞİZ BİZLERİ KİMSE KÜÇÜK GÖRMESİNLER LİG SIRALAMSINDA 6.SIRADAYIZ BURALARA TESADÜF SONUCU GELİNMEDİĞİ BİLİNMELİDİR. HERKES BU MAÇA MOTİVE OLUYOR, KORKTUĞUMUZ TEK GERÇEK VARKİ O DA HAKEM HATALARIDIR. BAŞKANIMIZ KEMAL ENVEROĞLU DAN İSTEĞİMİZ BİLET FİATLARI NORMAL MAÇ STATÜSÜNDE OLMASIDIR.ŞUDA BİR GERÇEK Kİ SAHADA 12. KİŞİNİN BULUNMASI ŞARTDIR.TEKNİK HEYETİN GEREKENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM,BİZLER BİR TARAFTAR OLARAK 3 BÜYÜK TAKIMIN FUTBOLCULARINI GÖRMEYE GİTMİYORUZ BİZLER SÜPER LİGE ÇIKAN FUTBOLCULARIMIZI DESTEKLEMEYE GELDİĞİMİZİ BİLSİNLER. SAHAMIZIN ÇOĞU ERCİYES SPORLU TARAFTARIMIZIN OLSUN HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM