3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Erciyes rotayı Fenerbahçeye çevirdi

Turkcell Süper Ligi'nde haftası Çaykur Rizespor beraberliği ile kapatan Kayseri Erciyesspor takımından gözler, pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Çaykur Rizespor maçında çok iyi performans ve mücadele örneği sergilediklerini belirtti. Mustafa Uğur, "Çaykur Rizespor maçından bir puan aldık. Bu maçta futbolcularımın sergilediği futbol bizi memnun etti. Bundan sonra önümüzde Fenerbahçe maçı var.

Fenerbahçe maçını sahamızda, seyircimiz önünde oynayacağız. Fenerbahçe lig lideri, namağlup bir takım. Fakat biz Fenerbahçe'den korkmuyoruz. Zor maç olacak. Futbolcularım bu maçta elinden geleni gayreti gösterecekler. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, lideri İstanbul'a puansız göndermeyi hedefliyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç ise, Çaykur Rize maçında iki kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını ifade ederken, yinede futbolcuların gösterdiği mücadelenin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Genç, "Fenerbahçe maçında eğer takımımız Erciyesspor gibi mücadele edecek. Taraftar desteğimizi de arkamıza alarak, Fenerbahçe'nin na mağlup ünvanına burada son vermek istiyoruz. Fenerbahçe güçlü bir takım, fakat yenilmeyecek güçte de değil" diye konuştu.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün başlarken, bu maç öncesi Burhan ve Mutlu'nun sakatlıklarının sürdüğü belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 13:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?