4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erciyes'e yan bakılmıyor

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Vestel Manisaspor'u 2-0 mağlup etti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 4 haftadır deplasmandan 3 puan aldıklarını belirterek, "Deplasmanlardaki galibiyet serimizi Vestel Manisaspor maçı ile sürdürdük. Maçın ilk yarısında istediğimiz futbolu oynayamadık. İkinci yarıda ise iyi bir savunma yaptık ve kontra ataklarla 2 gol bulduk. Vestel Manisaspor'u tebrik ediyorum. Kazandığımız içinde mutluyum" dedi. Karşılaşma sonrası Vestel Manisa Teknik Direktörü Levent Eriş, açıklama yapmayacağını belirterek toplantı salonuna gelmedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolculardan Mutlu, takım olarak deplasmanlarda daha başarılı olduklarını belirterek, "2-0 gibi net bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum" dedi. Kayseri Erciyessporlu Cenk ise, "Her 2 takımda sahada iyi bir mücadele sergiledi. Biz, kontra ataklarla goller bularak maçı kazanmayı başardık" diye konuştu.

Vestel Manisaspor'lu oyuncu Mithat da, "2 takımda sahada eşit mücadele etti. İkinci yarı bir topumuz direkten döndü. Bugün sahada şanssızdık. Kaybettiğimiz için üzgünüm" açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 11:01:44
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 14:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SONER DEMİRTAŞ IP: 85.102.202.xxx Tarih : 3.10.2005 18:48:45
bir kayserili olarak her iki takımımızında başarılı olması beni gururlandırıyor. Özellikle Erciyes namağlup devam ediyor,inşallah böyle devameder