4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erciyes'in kayba tahammülü kalmadı

Turkcell Süper Ligi'nde son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Kayseri Erciyesspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor'u yenerek kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde yapılan idmanda, mavi-siyahlı futbolcuların hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, idman sonrası yaptığı açıklamada, her maçın bir kader anının olduğunu ve son iki maçtaki kader anlarında şansın kendilerinden yana olmamasının mağlubiyetlere yol açtığını kaydetti. Uğur, "Son iki maçta kötü sonuçlar aldık. Bu sonuçları kötü gidiş değil de, şansızlık olarak değerlendiriyorum. Eğer bu maçlardaki kader anlarında şans bizden yana olsaydı, bu maçlardan galipte ayrılabilirdik. Fakat biz bu yenilgilerden ders aldık, diğer maçlarda daha az hata yapmayı düşünüyoruz. İnanıyorum ki, Kayseri Erciyesspor kendisini alkışlayan taraftarına puanlar hediye edecek. Çaykur Rizespor maçından galip gelerek, taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer konusunda konuşmanın şu an için erken olduğunu kaydeden Uğur, ilk yarının bitimine 3 hafta kaldığını, ara transferin ilk yarı bitimindeki duruma göre şekilleneceğini söyledi. Uğur, Çaykur Rizespor maçı öncesi adalesi yırtılan Mutlu dışında eksik oyuncularının bulunmadığını da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 12:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?