30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Erciyesspor yenmesini bildi

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında ligin yeni takımlarından Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. 

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maç sonrası yaptığı açıklamada, hafta boyunca Fenerbahçe mağlubiyetinin psikolojisini üzerlerinden atmak için takımı motive ettiklerini belirterek, "Her şeyden önce bir hafta önceki aldığımız hüsran sonucunda takımımızın etkilenmesinden korkuyorduk. Hafta boyu antrenmanlarda öncelikle oyuncularımızı psikolojik olarak hazırladık. 

Ben bu konuda bir nebze olsun başarılı olduğumuzu sanıyorum. Gerçekten böyle sıkıntılı bir sonucun ardından oynanan her müsabaka, çok sıkıntılar getirebilir. Ama şunu biliyorum ki, bizim takımımız şartlar ne olursa olsun gerçekten iyi bir kadroya sahip. İşte bugün bunu yaşadık. Bu da demektir ki, önümüzdeki haftalarda Kayseri Erciyesspor temposunu artırarak lige ağırlığını koyacaktır" dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu, ancak kazanmak için golün gerektiğini dile getirerek, "Futbolda bir kural vardır, atamazsan kazanamazsın diye, biz bugün onu yaşadık. Oyunun büyük bir kısmında futbol adına da bütün güzellikleri Bursaspor ortaya koydu, maalesef atmadan kazanamıyorsunuz. Kayseri Erciyesspor birinci yarıda ilk geldiği pozisyonda kalemizde golü gördük. İkinci yarıda birkaç karambol pozisyon dışında bir ters vuruşla golü kazandılar. 

Söylenebilecek bir şey yok, Kayseri Erciyesspor kazandı tebrik ediyoruz. Bu maçtan alacağımız dersler var. Bursaspor geçen haftaya oranla takım olarak daha düzgün bir oyun oynadı, neticede kaybettik. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olup kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

Kayseri Erciyessporlu oyuncu İlhan ise, Fenerbahçe maçı sonrası söylenen ağır ithamlar bulunduğunu belirterek, "Öncelikle çok sıcak bir havada sahaya çıktık. Hafta içinde Fenerbahçe ile yaptığımız maç için mahalle takımı gibi yorumlar yapıldı. Biz öyle bir takım olmadığımızı ispatlamak için sahaya çıktık. Çok iyi bir futbol oynadığımız söylenemez ama iyi bir mücadele gösterdik. Üzerimizden stres attık. Mutlaka yenmek zorundaydık, geçen hafta farklı bir mağlubiyetten sonra kazandığımız için mutluyuz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2006 Pazar 23:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?