30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Erciyes'te Brezilya usulü kutlama

Kayseri Erciyesspor'un defans oyuncusu Mutlu Kızıltan'a takım arkadaşları un ve yumurtayla geleneksel Brezilya usulu doğum günü kutlaması yaptı. 25 yaşına giren genç futbolcu, üzerine dökülen unlarla beyaza büründü.

Kayseri Erciyesspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına neşeli bir idmanla başladı. 25 yaşına giren defans oyuncusu Mutlu Kızıltan'ın doğum günü antrenmanda kutlandı. Takım arkadaşları Mutlu'ya ilginç bir doğum günü eğlencesi hazırladı.

Genç futbolcu için doğum günü pastası alan arkadaşları, Mutlu'nun pasta üzerindeki mumları söndürmesiyle arkadaşlarını un ve yumurtaya buladılar. Unlu ve yumurtalı şakanın yapılacağının son anda farkına varan Mutlu ise kaçmak istese de arkadaşlarının elinden kurtulamadı.

Mutlu'nun mumları üflemesiyle birlikte unu üzerine döken ve yumurtaları da başında kıran Erciyessporlu futbolcular, genç futbolcuya kartopuyla saldırmayı da unutmadı. Eğlenceye teknik direktör Mustafa Uğur da katıldı. Şaka sonrası neye uğradığını şaşıran Mutlu, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Günü tek idmanla geçiren Kayseri Erciyesspor'da, Fenerbahçe maçında ilk 11'de yer alan oyuncular antrenmanı düz koşuyla tamamlarken, yedek futbolcular düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Mavi-siyahlı ekipte, hedef Konya'dan da puan ya da puanlarla dönmek. Teknik direktör Mustafa Uğur, Konyaspor maçının zor geçeceğini, ancak kazanmak istediklerini söyledi. Konya deplasmanından puanla dönmeyi amaçladıklarını belirten Uğur, bunu başaracak güçte olduklarını ifade etti.

Kayseri Erciyesspor'un kaptanı Timuçin ise önceki haftalarda oynadıkları maçlara dikkat çekerek "İyi oyunumuzu skora yansıtmak istiyoruz." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 14:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?