4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erciyes'te transfer erken bitecek

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nde ara transfere ilk başlayan ve ilk bitiren takım olmak istiyor.

Kayseri Erciyesspor 2. Başkanı Erol Bedir, takımlarının yaptığı transferlerle 2. yarıya daha güçlü gireceğini kaydetti. Bedir, ara transferde Ali Akdeniz, Şenol, İlhan ve Güven ile anlaşarak yerli oyuncu transferini bitirdiklerine dikkat çekerek, "Yabancı oyuncu arayışımızı da bir süredir görüşmelerde bulunduğumuz Bulgar futbolcu George Bachev'i renklerimize bağlayarak noktalamak istiyoruz. Bulgaristan milli takımında da oynayan bu futbolcu ile görümelerimiz sürüyor. Kulübü ile bazı hususlarda anlaşmaya vardık. Bachev, önümüzdeki pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Kendisi ve kulüp temsilcisi ile bir kez daha görüşeceğiz. Eğer bir aksilik yaşanmazsa bu futbolcuyla da anlaşarak, Bachev'i takımımıza kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Bedir, bir süredir memleketi Nijerya'da olan Victor Agali'nin, bugün yanında getireceği 2 genç Nijeryalı futbolcu ile kampa katılmasının beklendiğini ifade ederken, "Hocamız bu genç oyuncuları deneyecek. Eğer olumlu rapor verirse, denenecek iki genç Nijeryalı futbolcudan birini transfer edeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor 2. Başkanı Erol Bedir, Antalya'daki kampın istedikleri şekilde geçtiğini de belirterek, "9 Ocak tarihinde kamp bitecek ve takım Kayseri'ye dönecek. Erciyesspor, ligin 2. yarısına yaptığımız transferle güçlü girecek. Ligde üst sıraları zorlayan takım olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 15:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?