30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Erol Bedir'den Ulusoy'a destek

Kayseri Erciyesspor Kulübü İkinci Başkanı Erol Bedir, Futbol Federasyonu seçimlerini değerlendirirken, ''Yarışma ve rekabet zamanı değil, birleşme ve bütünleşme vaktidir'' dedi..

Erol Bedir, yaptığı açıklamada, dünya futbolunda söz sahibi olmak isteyen Türkiye'nin, amacına ulaşabilmesi için öncelikle bunun çatısını çok iyi dizayn etmesi gerektiğini söyledi.

Futbol Federasyonu başkanlığı için adaylığını açıklayan kişilerin, gerek kişilikleri, gerekse de Türk futboluna hizmetleriyle taktire şayan şahıslar olduğunu ifade eden Bedir, ''Ancak, bizim kanaatimiz bu çatıda yarışma ve rekabet zamanı değil, birleşme ve bütünleşme vaktidir. Türk futbolunun ilerlemesi ve problemlerin çözümü bu birlikteliğe bağlıdır. Aksi halde 6 ay sonra bir kongre daha kaçınılmaz olur. Talebimiz, Kulüpler Birliği toplantısındaki temayül yoklamasının da dikkate alınarak Haluk Ulusoy başkanlığında bir yönetim oluşturulmasıdır. Yönetimde de özel ve resmi tüm kuruluşlarla münasebetlerinde dengeli, uyumlu ve barışık kişilerin yeralması dileğimizdir.'' diye konuştu. 

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 16:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?