30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Fazla naz aşık usandırdı

Kayseri Erciyesspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı, Bulgar futbolcu Bachev'in transferinden, menajerin kaprisleri nedeniyle vazgeçti..

Kulüp İkinci Başkanı Erol Bedir, Bulgaristan Milli Takımı futbolcusu George Bachev'in transferi ile ilgili yaklaşık 1 haftadır sürdürdükleri görüşmelerin olumlu geçtiğini ve prensip anlaşmasına varıldığını anımsattı.

Futbolcunun Antalya'daki kampa gelerek imza atmasının beklendiği sırada, menajerinin sürekli yeni isteklerde bulunduğunu ve anlaşılan fiyatın üzerinde ücret talep etmeye başladıklarını kaydeden Bedir, ''Prensip anlaşmasına vardığımız ve Türkiye'ye gelmesini beklediğimiz Bachev'in menajeri sürekli yeni isteklerle karşımıza çıktı. Kaprisler gündeme geldi. Transferlerde kulübümüzün menfaatlerini gözetmek zorundayız. Bizim, sokağa atacak paramız yok. Biz, kaprisleri kaldıracak bir kulüp değiliz, kimsenin dayatmasını kabul etmeyiz. Bu nedenle, Bachev'in transferinden tamamen vazgeçtik.'' dedi.

Bedir, bu gelişme üzerine, daha önce transfer listelerinde bulunan 3 yabancı forvete yöneldiklerini belirtti. Macaristan Milli Takımı oyuncusu 24 yaşındaki Peter Rajczi, İsviçre Milli Takımı oyuncusu 29 yaşındaki Lust Rinelli ve 26 yaşındaki Nijeryalı Abdul İyido ile temaslarının sürdüğünü ifade eden Bedir, görüşmelerin seyrine ve Teknik Direktör Uğur'un son kararına göre hareket edeceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 11:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?