30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Gökhan bir yere gidemez

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri dolaşan golcü futbolcuları Gökhan Ünal hakkında, ''Beşiktaş dahil hiçbir kulübe vermemiz söz konusu olamaz'' dedi..

Recep Mamur, Gökhan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Birkaç gün içerisinde transferle ilgili olarak ne Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ne de herhangi bir Beşiktaşlı yönetici ile kendisinin ya da yönetici arkadaşlarının görüşmediğini vurgulayan Mamur, daha önce aldıkları kararda değişiklik olmadığını ve Gökhan'ı kesinlikle bırakmayacaklarını ifade etti.

Kulüpler Birliği'nin İstanbul'daki bir toplantısı sırasında Demirören'in, Gökhan konusunu açtığını ve bu futbolcuyu kendisinden istediğini kaydeden Mamur, ''Beşiktaş Başkanı'na (5 milyon Avro da verseniz Gökhan'ı vermem) dedim. Bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu anlattım. Biz, hedefleri büyük olan, UEFA'yı amaçlayan bir takımız. Böyle bir yoldayken Gökhan'ı Beşiktaş ya da başka bir kulübe vermemiz mümkün değil. Bunu herkes böyle bilsin. Defalarca söyledik yine söylüyorum. Üstüne basa basa söylüyorum. Gökhan'ı satmayacağız. Böyle bir teklifle kimse bize gelmesin. Sezon sonunda da satmayacağız. Gökhan, uzun yıllar Kayserispor forması giyecek.'' dedi.

Recep Mamur, gazetelerde kendi ağzından çıkmayan ifadelerin yer aldığını ve kasıtlı Gökhan Ünal haberleri yapıldığını belirterek, Gökhan Ünal'ın Türk futbolunun bir kazanımı olduğunun farkında olarak, bu futbolcuyu yıpratabilecek davranışlardan kaçınılması gerektiğini sözlerine ekledi. 

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?