4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gökhan gözde

Kayserispor’un gol ayağı Gökhan Ünal, Sarı-Kırmızılı takımdaki başarısını uyum ve arkadaşlığa bağlarken, en büyük hayalinin milli takım forması giymek olduğunu açıkladı. Ligde oynadığı 11 karşılaşmada ağları 8 kez sarsan, Galatsaraylı Ümit Karan’ı 2 gol eksiğiyle takip eden Gökhan, takımının Türkiye Kupası’nda oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında attığı 3 golle dikkatleri üzerine çekti. Süper solak, son olarak Konyaspor’a attığı tek golle takımının 22 puanla ligde 3. sıraya yerleşmesini sağlarken bir kez daha herkesin beğenisini kazandı.

Yanal’ın raporu!
Futbola küçük yaşta amatör olarak Kayaşspor’da başlayıp daha sonra geçtiği Petrol Ofisi’nden Gençlerbirliği’ne transfer olan Gökhan, 3 yıl önce o dönem antrenörü olan Ersun Yanal’ın, “Bize yaramaz” raporundan sonra Erciyesspor formasına giymeye başladı. Attığı gollerle Erciyesspor’un Süper Lig’e çıkışında önemli rol oynayan Gökhan, isim değişikliğinden sonra Kayserisporlu oldu. Gökhan, kendisini gözden çıkaran Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ersun Yanal ve geçen yıl yedek bekleten antrenörü Hikmet Karaman’a bu yıl attığı birbirinden güzel gollerle anlamlı mesajlar vermeye başladı.

‘Çok şanssızdım’
A Milli Takım’ın Avrupa Kupası eleme müsabakaları öncesi Almanya ile oynadığı özel maçtan önce Hakan Şükür, Ümit Karan ve Fatih’in eksikliği nedeniyle milli takıma çağrılan Gökhan, sakatlandığı için kamptan ayrılmasına çok üzüldüğünü söyledi. Genç yıldız, “Hakan Şükür’e benzetildiğim ve milli takım aday kadrosuna çağrıldığım için de çok mutluyum. Hedefim milli takımda forma giyip gol atmak. Son haftalarda gerçekten çok iyi form tuttum. Milli takım formasını giymeyi de çok istiyorum. Fatih hocanın bana zamanı geldiğinde şans tanıyacağına inanıyorum.“
Fanatik
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 11:18:16
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 16:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?