30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Jun Erciyes'e göz kırptı

Kayseri Erciyesspor Kulübü İkinci Başkanı Erol Bedir, Çek forvet Tomas Jun'u kiralık oynatabilmek için Trabzonspor Kulübü ile anlaşmaya vardıklarını, futbolcu ile de görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Bedir, yaptığı açıklamada, forvet arayışları doğrultusunda, Trabzonspor'un sezon başında Sparta Prag'tan transfer ettiği Tomas Jun ile yakından ilgilendiklerini kaydetti.

Takımlarına katkı sağlayacaklarına inandıkları Jun'u, kiralık oynatabilmek amacıyla Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüştüğünü ifade eden Bedir, şunları söyledi: ''Önceden beri iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz Trabzonspor yönetimi ile görüşmelerimiz olumlu geçti. Sayın Albayrak, Jun'u kiralık olarak verebileceklerini bize söyledi. Prensip anlaşmasının ardından futbolcu ile temaslarımız başladı. Görüşmelerimizde herhangi bir sorun çıkmazsa Tomas Jun, ikinci yarıda Erciyesspor formasını giyecek.'' Erol Bedir, bayram tatili nedeniyle görüşmelerden tam bir verim alınamadığını, en kısa sürede konuyu netleştireceklerini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 15:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?