30
Nisan
2024
Salı
SPOR

K.Erciyes bir puana sevinmedi

Turkcell Süper Ligi'nde deplasmanda Beşiktaş karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Kayseri Erciyesspor, 1 puana sevinmedi.

Kayseri Erciyesspor Kulübü 2. Başkanı Erol Bedir, Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarı sergiledikleri futbolun ve futbolcuların centilmence davranışlarının Beşiktaş seyircisi tarafından da alkışlandığına dikkat çekerek, Kayseri Erciyesspor'un gücünü herkesin gördüğünü söyledi.

Beşiktaş maçında galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen 2. Başkan Bedir, "Beşiktaş karşısında İstanbul'da 2-0 yenik duruma düştükten sonra beraberliği yakalamak çok zor. Kayseri Erciyesspor bunu başardı, hatta son dakikalarda galibiyeti de kaçırdı. Gerek futbolcularımızın centilmence davranışlarını, gerekse sergilenen futbolu Beşiktaş seyircisi ayakta alkışladı. Cenk'in ceza sahası içinde gol posizyonunda iken Beşiktaşlı futbolculcunun yerde yattığını görüp topu taca atması fair play adına centilmence bir davranış. Kısaca takımımız bu maçta hem sergilediği futbol hem de centilmenlik adına yapılan hareketlerle büyük takdir topladı. Futbolcularımız soyunma odasında kaçan galibiyete üzüldüler ama sergilenen futbol gelecek için umut verdi" dedi.

Beşiktaş maçının geride kaldığını, artık salı günü Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası maçına konsantre olmak zorunda olduklarını belirten 2. Başkan Bedir, "Beşiktaş maçı geride kaldı, artık salı günü sahamızda Fenerbahçe ile oynayacağımız Türkiye Kupası maçını düşünüyoruz. Takımımız gelecek için umut verdi. İyi futbolumuzu sürdürüp, Fenerbahçe'yi İstanbul'a puansız göndermeyi hedefliyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden 2. Başkan Erol Bedir, yabancı transferi konusunda 3-4 futbolcuyla görüşmelerde bulunduklarını fakat imza atmadan bu futbolcularla tam anlaşma sağladıklarını söyleyemeyeceklerini kaydetti. Bedir, salı ya da çarşamba günü görüştükleri yabancı futbolculardan bir ya da ikisine imza attırabileceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 14:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?