3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kara Kartal'a muhteşem karşılama

Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Kayseri'de coşkuyla karşılandı.
Beşiktaş kafilesini, havalimanında siyah-beyazlı taraftarlar tezahüratlarla karşıladı.

Kayseri Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri de, Beşiktaşlı yöneticilere çiçek verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, havalimanında yaptığı açıklamada, Kayseri'ye galibiyet için geldiklerini belirterek, "Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah lig centilmenlik içinde geçer. Kayseri Erciyesspor ile ligin ilk maçında karşılacağız. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Kayseri'ye galibiyet için geldik. Buradan alacağımız galibiyet, Avrupa Kupaları maçı öncesi bizim için moral de olacak" diye konuştu.

Bütün maçların kendileri için final olduğunu ve bu nedenle de Kayseri Erciyesspor'dan çekinmediklerini ifade eden Çalımbay, "İlk maç olduğu için takımımı tam olarak tanımıyorum. Ligin yeni takımı Kayseri Erciyesspor'dan da çekinmiyoruz" dedi.

Çalımbay, Brezilyalı golcü Ailton'un yarınki maçta forma giymeyeceğini sözlerine ekledi. Golcü futbolcu Ahmet Dursun ise Kayseri'ye kazanmak için geldiklerini belirterek, "Bu maç bizim için zor geçecek. Fakat 3 puan almaya çalışacağız. Biz buraya galibiyet için geldik" diye konuştu.

Beşiktaş, akşam saatlerinde Kayserispor Tesisleri'nde yapacağı idmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 15:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?