4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayseri 3 maç yapacak

Kayserispor'un perşembe günü başlayacak Antalya kampında yapacağı hazırlık maçlarında rakipleri belli oldu. Buna göre Sarı Kırmızılılar, Çaykur Rizespor, Çanakkalespor ve Mardinspor ile karşılaşacak.

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayseri'de bulunan futbolcular ile teknik heyet ve diğer görevlilerin, sabah tesislerden Antalya'ya hareket ettiğini, şehir dışında bulunan futbolcuların ise akşam kampa katılacağını bildirdi.

Yarın sabahtan itibaren çalışmaların başlayacağı Antalya kampında, hazırlık maçlarına önem vereceklerini ve bu amaçla 3 takımla anlaştıklarını kaydeden Hurma, ''4 Ocak'ta Mardinspor, 6 Ocak'ta Çanakkalespor, 8 Ocak'ta ise Çaykur Rizespor ile hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar ile takımımızın ikinci yarı hazırlıklarını daha iyi değerlendirme fırsatı yakalayacağız'' dedi.

Transferlerle ilgili çalışmaların da devam ettiğini kaydeden Hurma, Türkiye'de aradıkları özellikte stoper bulamadıklarını, olanların da takımlarından ayrılmak istemediklerini vurguladı.

Bu nedenle, stoper için yabancı futbolcu arayışına girdiklerini ifade eden Hurma, değişik mevkilerde oynayan bazı gurbetçi futbolcuları da renklerine katabileceklerini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 16:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?