4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayseri gençlere yönelecek

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kayseri'de futbolda gelen başarının geç gelen bir başarı olduğuna dikkat çekerken, Kayserispor'un kurumsallaşma yolunda çok iyi işler yaptığını kaydetti.

Başkan Mamur, yaklaşan ara transfer döneminde de Süper Lig'de forma giyen futbolcular yerine 2. lig A ve B kategorilerinde istikbal vaad eden oyuncular transfer etmek istediklerini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri'de futbol alanında yakalanan başarının geç gelen başarı olduğunu kaydetti. Başkan Mamur, "Bu başarı çok önceleri gelmeliydi. Gelmemesine ise neden çok. Kayserispor, 1966 yılında kuruldu. Geçen 40 yıllık sürede ise, 80 teknik direktör değişti, 54 genel kurul yapıldı, 25-30 başkan değişti. Şu an ise takım oturmuş vaziyette, kurumsallaşmış takım havasında. Türkiye liglerinde Gençlerbirliği'nden sonra borçsuz 2. takım biziz diyebiliriz. Kurumsallaşma adına da çok iyi işler yapıyoruz. Bu başarı sürecek ve kalıcı olacak" dedi.

Ara transfer konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Recep Mamur, "Biz bu başarıya elimizdeki bu futbolcularla geldik. Benim şahsi kanaatim, bu arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek. Takıma takviye konusunda da 2. Lig A ve B kategorilerinde istikbal vaad eden yıldız oyuncular transfer etmeden yanayız. Süper Lig'de şöyle bir durum var. Transfer pazarında 8-10 futbolcu ismi var, bunların dışında futbolcular transfer edilmiyor. Bu, 8-10 futbolcu, 18 takımlı ligde sürekli takım değiştirip duruyor, başka futbolcu alma şansınız da yok. Hoş bir durum olmuyor. Türk futbolu böyle kalkınmaz. Biz bu yüzden 2. Lig A ve B kategorilerinden gelecek vaad eden yıldız oyuncuları transfer ederek, onlara ilerisi için fırsat vermek istiyoruz. Transfer komitemizin izlemeye aldığı futbolcular var. Devre arası bu durumda olan 4-5 futbolcuyu takımımıza kazandırabiliriz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 13:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?