4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayseri şov: 3-0

Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u Gökhan'ın birbirinden şık golleri ile 3-0 yenmesini bildi.
Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve zirveye ortak takımlar arasında bulunan Kayserispor kupaya da iyi bir başlangıç yaptı.

H.Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmanın gollerinin üçü de Gökhan'adn gelirken iki gol ilk yarıdı son gol de maçın bitimine doğru geldi. Kayserispor bu skorla kupada ilk haftası grubunda lider olarak tamamladı. Guruptaki diğer maçta Denizlispor Altay'ı 2-0 yendi.



MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI:

Dk : 1 , Kayserispor atağında sağ kanattan Mehmet Topuzun sert vuruşu yandan auta çıktı, maçın ilk ciddi atağı Kayserispor’dan geldi.
Dk : 3 , Kendi sahasından Yattara ile çıkan Bordo Mavililer, kaleciyle karşı karşıya kalan Yattara kaleyi düşünmek yerine Jun’a pas vermeyi düşününce mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Yattara’nın pası hızlıydı ve Jun topa yetişemedi.
Dk : 4 , Ceza alaın içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Jun vuruşunu yaptı ancak şutu etkisiz kaldı.
Dk : 11 , Kayserisporlu oyunucunun ceza alanı ön çizgisinden vuruşunu Jefferson rahatlıkla kontrol etti.
Dk : 13 , Sol kanattan Yattara ile kullanılan sertbest atışa zor pozisyonda kafa vuruşu yapan Kürşat’ın şutunu kaleci İvankov kontrol etti.
Dk : 21 (gol dakikası), Atılan derin pasta Jefferson’la karşı karşıya kalan Gökhan düzgün bir plase vuruşla topu filelere gönderdi. (0-1)
Dk : 24 , Yattara’nın sağ taraftan getirdiği ve ortaya bıraktığı topa vurmakta geciken Jun mutlak bir pozisyondan daha yararlanamadı.
Dk : 37 (gol dakikası), Sağ kanattan yapılan ortaya gelişine sert ve düzgün vuran Gökhan takımının ve kendisinin 2. golüne imzasını attı. (0-2)

İKİNCİ YARI:

Bordo Mavililer ikinci yarıya biraz da olsa atak başladı ancak rakip Kayserispor’a diş geçiremedi.
Dk : 52 , Kayserispor’lu Bülent’in müdahalesiyle Jun yerde kaldı. Bu pozisonda Bülent sarı kart gördü.
Dk : 58 , Volkan’ın sol çaprazdan sert vuruşu az farkla auta çıktı.
Dk : 61 , Yattara’nın zor pozisyonda güzel vuruşunu Kayserispor kalecisi İvankov aynı güzellikteki kurtarışıyla kornere çeldi.
Dk : 64 , Müsait pozisyonda Gökhan’ın kafa vuruşu yandan auta çıktı.
Dk : 67 , Kayserispor’lu Gökhan’nın ceza alanı ön çizgimizden vuruşu üstten auta çıktı.
Dk : 70 , Volkan’ın sol çaprazdan vuruşu kaleci İvankov’da kaldı.
Dk : 72 , Yattara’nın ortasında müsait pozisyonda Mehmet’in kafa vuruşu yandan auta çıktı.
Dk : 76 , Adem’in vuruşunu kaleci İvankov kolaylıkla kontrol etti.
Dk : 83 , Kayserisporlu Mehmet karşı karşıya kaldı ancak vuruşu yan ağlarda kaldı.
Dk : 84 , Gökhan’ın ceza alanı sağ çaprazından vuruşunu Jefferson kontrol etti.
Dk : 90 (gol dakikası), Gökhan’ın takımının ve kendisinin üçüncü golünü kafa ile atarak skora netlik kazandırdı. 3-0. Son dakikalarda başka gol gelmeyince Bordu Mavililer sahadan 3-0 yenik ayrılarak büyük bir şok yaşadı

TAKIM KADROLARI
TRABZONSPOR: Jefferson, Emrah, Kürşat, Fabiano Eller(dk.74 Hasan), Celaleddin(dk.81 Yavuz), Tayfun, Adem, Lee(dk.33 Volkan), Yattara, Jun, Mehmet Yılmaz

KAYSERİSPOR: Ivankov, Bülent(dk.90 Altan), Muhammet Hanifi, Ragıp, Gökhan, Johnson, Aydın, Rodic(dk.65 Ergün), Kamber, Mehmet Topuz(dk.85 Köksal), Fatih

GOLLER : Dakika 21,37,90 Gökhan

SARI KARTLAR: Mehmet, Emrah (Trabzonspor), Hanifi, Bülent (Kayserispor)

Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 22:17:27
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 16:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?