4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayseri takımlarının gözü zirvede

Turkcell Süper Ligi'nde mücadele eden Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor gözünü zirveye dikti. Geride kalan 6 haftada topladıkları 12 puanla 3. ve 4. sıralarda yer alan her iki takım da çıkışlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Aşkın Genç, artık herkesin Anadolu takımlarının gücünü görmesi gerektiğini belirterek, "Gaziantep'e 3 puan için gitmiştik. Bu maçta futbolcularımız iyi bir mücadele verdi. Rakip takım 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden kopmadı. Ardından önce beraberlik, daha sonra da galibiyet golünü bulduk. Bu galibiyetle üst sıralara tırmanışımızı sürdürdük" dedi.

Genç, Kayseri Erciyesspor'un bu başarısının tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Kayseri Erciyesspor, ligde şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra 3. na-mağlup takım. Deplasman maçlarına göre puan durumunda Kayseri Erciyesspor lider. Kayseri Erciyesspor, deplasmanlarda geçen yıldan çok daha rahat oynuyor, kolayca galip geliyor. İç sahada yaşanan seyirci stresini ise en kısa zamanda aşmaya çalışacak; hatta bu stresi Sivas maçında atmış olacağız. Kayseri Erciyesspor'un gözü zirvede, tırmanışımızı sürdüreceğiz. Artık herkes Anadolu takımlarının gücünü görsün. Lig sadece 3 büyüklerden oluşmuyor" dedi.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç, çarşamba günü kendi sahalarında Gençlerbirliği ile oynayacakları Türkiye Kupası maçında tur atlamayı hedeflediklerini ve kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçından çekinmediklerini dile getirerek, "Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Üst üste alınan 4 galibiyetten dolayı futbolcuların moralleri yerinde. Biz İstanbul'a puan için gideceğiz. İnşallah Kayseri'ye 3 puanla döneriz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 12:41:43
Güncelleme :19 Eylül 2005 Pazartesi 12:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?