30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Kayseri Trabzon'dan çekinmiyor

Kayserispor, hafta sonu kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayseri Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, ısınma ve dar alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

Genel Menajer Süleyman Hurma, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçında iddialı olduklarını söyledi. Ligin ikinci yarısına Trabzonspor gibi ciddi bir takımla başlamanın avantaj olduğunu ifade eden Hurma, "Trabzonspor gibi güçlü bir takımı yenmeyi istiyoruz. Özellikle kendi seyircimiz önünde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımızdan eminim. Bazı oyuncularımızın sakat olması dezavantaj olmasına rağmen Trabzonspor maçında sahadan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Devre arasında transfer yapmanın çok zor olduğunu belirten Hurma, "Oyuncu arayışlarımız sürüyor. Devre arasında oyuncu almak çok zor. Özellikle iyi oyuncularını takımlar bırakmak istemiyor. İstese dahi 3-4 katını istiyor. Kayserispor için gerekli olan oyuncuyu arıyoruz. Bulamasak da transfer yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 10:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?