4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kayseri'de gol sesi duyulmadı

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında, Kayseri Erciyesspor ile Konyaspor takımları golsüz berabere kaldı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, müsabakadan memnun olduğunu belirterek, "Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, maç farklı skorla biterdi" dedi. Uğur, Konyaspor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu da belirterek, "İlk yarı fazla pozisyona giremedik. İkinci yarı net pozisyonlarımız vardı. Konyaspor da pozisyonlara girdi. Fakat bir türlü gol yollarında başarılı olamadık. Sonuçta maçtan 1 puan çıkarttık. Kaybettiğimiz puanları ileriki haftalarda telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un golcü futbolcusu Cenk İşler ise, maçın genelinde Konyaspor'un kendilerinden biraz daha üstün oyun sergilediğini kaydederek, "Takım olarak iyi mücadele verdik. Galip gelmek isterdik, fakat olmadı. İyi mücadele oldu, net gol pozisyonlarımız vardı. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, "Galibiyete ihtiyacımız vardı. Maça iyi de başladık. Gol pozisyonlarımız vardı. Maçı kazanmak için hemen hemen her şeyi yaptık. Fakat kazanmak için gerekli olan golü bir türlü bulamadık. Gol yollarında yine zayıf kaldık. Maçın en iyileri iki takımın kalecileriydi. Takımım bu futbolu ile iyi sinyal veriyor. Aynı mücadele ile yolumuza devam edeceğiz ve önümüzdeki hafta Denizlispor'u yenmeye çalışacağız" diye konuştu.
Konyaspor kalecisi Özden de, bu maçta iki takımın da gol pozisyonları bulduğunu ifade ederek, "Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Böyle oynamaya devam edersek, önümüzdeki haftadan sonra galibiyet serisine başlayabiliriz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 07:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?