3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayserispor, Fener'i gözüne kestirdi

Kayserispor, yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe maçı öncesi Karpuzatan'daki Kadir Has Tesisleri'nde son idmanını yapan Sarı-kırmızılı takımda morallerin yerinde olduğu dikkat çekti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımda bir kaç eksiğin olmasına rağmen Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Takımında yetenekli futbolcuların olduğunu kaydeden Sağlam, "Fenerbahçe maçında Ali Turan, Metin, Bayram ve Mehmet Topuz kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ama biz sahaya çıkıp Fenerbahçe'den puan alarak hak ettiğimiz yeri alacağız. Yeteknekli futbolcularımız var ve elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.

Öte yandan, Türkiye Kupası 2. kademe maçında Kırıkkalespor ile oynadıkları karşılaşmanın kendileri ve futbolcuları üzerinde "şok" etkisi meydana getirdiğini belirten Sağlam, gerekli önlemleri aldıklarını ve futbolcularına güvendiğini belirtti.

Kayserisporlu futbolcular Ragıp Taştan ve Muhammed Ali Yoldaş ise, 4 haftadır iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu başarının tesadüf olmadığını Fenerbahçe maçıyla göstermek istediklerini belirterek, "Fenerbahçe'nin çok büyük takım olduğunu biliyoruz ve ona göre mücadele edeceğiz. İnşallah deplasmanda puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Kupa maçında kötü futbol oynadık ama Fenerbahçe maçına bu kötü oyunumuz yansımayacak. İyi futbol oynayıp Fenerbahçe'den puan veya puanlar almak istiyoruz" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 11:13:31
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 12:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN ADAR IP: 85.99.60.xxx Tarih : 26.09.2005 17:47:41
BEN KAYSERİDEN KENAN BİR FUTBOLCU OLARAK KAYSERİ SPOR CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ. SONUÇ YENİLSEKTE FENERBAHÇE KARŞISINDA BİZDEN BÖYLE BİR MÜCADELE EDECEĞİMİZİ BEKLEMİYORLARDI. AMA 75,DK KADAR GOL GELMEYİNCE FENERBAHÇE SPOR KLÜBÜ PANİK YAPTILAR.15 DK .DAHA DAYANABİLSEYDİK HERKES ANADOLU TAKIMLARININ KOLAY LOKMA OLMAYACAĞINI ANLAYACAKLARLAR, İNANIYORUM Kİ ANLADILAR TUNCAY ŞANLI KAYSERİ SPOR KARŞISINDA ŞOV YAPACAĞINA GİTSİNLERDE PSV KARŞISINDA ŞOV YAPSINLAR, KAYSERİSPORU DEĞİLDE PSV Yİ KÜÇÜK GÖRSÜNLER.SANIYORUM Kİ FENERBAHÇE NE KADAR KADROSUNU ALEXLE ANELKA İLE GÜÇLENDİKLERİNİ ZANNETSELERDE ŞANSLARI YOK GİBİ KAYSERİ SPOR LAYIK OLDUĞU YERLERE HER ZAMAN GELECEKLERDİR.BİZ TARAFTAR OLARAK BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.DAHA BUNUN İKİNCİ YARISI VAR FENERBAHÇEDE KAYSERİYE GELECEKLER O ZAMAN KAYSERİ SPORUN ELLERİNDEN KURTULAMAYACAKLAR,ÇÜNKÜ KAYSERİSPOR ÇOK TAKIMIN CANINA YAKAR BİZLERİ KİMSE KÜÇÜMSEMESİN.KAYSERİ KENT HABERDEN BİR RİCAM OLACAK ŞU MESAJIMI ERTUĞRUL SAĞLAM HOCAYA İLETİRLERSE SEVİNİRİM. BEN FUTBOL HAYATIMI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLMASINI İSTERİM.ÇÜNKÜ BENİM HAYATIM FUTBOL, PLAKAMIZ 38 OLDUĞU İÇİN KİMSE BİZE YARDIMCI OLMUYORLAR DESTEK ÇIKMIYOR.EĞER ERTUĞRUL HOCA KAYSERİ SPORUN ALT YAPISINDA BENİ DENERSE SANIYORUM Kİ BİR MEHMET TOPUZ GİBİ ORTAYA ÇIKARARIZ. TEK TEMENNİM BU ŞU ANA KADAR KİMSEYE BÖYLE BİR SIKINTIMI YAZMADIM BEN 1983 DOĞUMLUYUM