3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayserispor istikrarı sürdürecek

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karpuzatan'daki Kadir Has Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, Sivasspor maçından galip ayrılarak ligdeki konumunu korumak istiyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde elde ettikleri başarıyı kolay yakalamadıklarını belirtirek, "Sezon başından bu yana geçen 14 haftalık dönemde belirgin bir istikrarımız var. İstikrarda devamlılık önemli. Bizim amacımız da bu istikrarı sürekli hale getirmek. Biz iyi bir takım, iyi bir ekibiz. İyi bir ekip çalışmamız var. Birlik ve beraberlik içindeyiz. Karşılıklı güven içerisinde çalışıyoruz. Gösterilen fedekarlık da üst düzeyde. Durum böyle olunca da başarı da beraberinde geliyor. İlk yarıyı bulunduğumuz konumda bitirdikten sonra yeni bir hedef belirleyeceğiz. Başarımızın çıtasını biraz daha yükseltmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Sağlam, son günlerde kendisine ve bazı futbolculara transfer geldiği şeklindeki iddialara da açıklık getirerek, "Gazetelerde bizimle ilgili çıkan transfer haberleri yalandır. Gökhan Ünal'a herhangi bir teklif yok. Gökhan ile kulubün 2007 yılına kadar mukavelesi var. Bana da ciddi teklif yok. Zaten ben de Kayserispr'dan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.

Hafta sonu Sivasspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını da değerlendiren Sağlam, "Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Zor karşılaşma olacak. Hatta bizim açımızdan, ilk yarının en zor maçı da diyebiliriz. Kendi sahamızda, seyircimizin de desteğini arkamıza alarak, bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 15:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?