30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Kayserispor stoper arıyor

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, her yönden ikinci yarıya hazır olduklarını belirtirken, astronomik rakamlar nedeniyle kimi zaman geri adım atmak zorunda kaldıkları transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, ''Avrupa'da oynayan bir stoper transfer edeceğiz'' dedi..

Sarı-Kırmızılı takım, Antalya kampının ardından kulüp tesislerinde biraraya gelerek Trabzonspor karşılaşması için ilk idmanını yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde hafif koşu yaparak idmana başlayan futbolcular, 1 saat kondüsyon ağırlıklı çalışma yaptı.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya kampını amaçlarına ulaşmış olarak tamamladıklarını söyledi. İlk yarının bitiminden sonra çok fazla ara vermedikleri için futbolcularını fiziksel anlamda toparlamakta zorlanmadığını ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini kaydeden Sağlam, Ali Turan'ın sakatlanması ve Rashad'ın eski sakatlığının nüksetmesi dışında olumsuz bir durum yaşamadıkları için mutlu olduğunu belirtti.

İki futbolcudan sezon boyu yararlanamayacak olmalarının kendilerini yeni arayışlara ittiğini vurgulayan Sağlam, ''Takımımıza katkı sağlayacak futbolcu aradık, futbolcu almak için futbolcu almayı asla düşünmedik. Bugüne kadar ki arayışlarımız içerisinde mevcut kadronun üstüne koyabilecek üst düzeyde bir futbolcuyu takıma alamadık. Bazı tespitlerimiz, beğendimiz futbolcular oldu. Onda da karşımıza astronomik rakamlar çıkınca geri adım atmak zorunda kaldık. Ama bir-iki gün içerisinde Avrupa'da oynayan bir stoper transfer edeceğiz.'' dedi.

Sağlam, şu ana kadar 4 genç yeteneği transfer ettiklerini hatırlatarak, kısa sürede takıma uyum sağlayan bu futbolcuların kısa ve uzun vadede Kayserispor'a çok büyük katkı sağlayacağına inandığını bildirdi.

İkinci yarının çok çetin geçeceğine dikkati çeken Sağlam, ''Altta küme düşme mücadelesi, üstte şampiyonluk mücadelesi, 6-7 takımın lig üçüncülüğü mücadelesi derken epey zorlu bir döneme giriyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor karşılaşması ile iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını ifade ederek, takımlarını yalnız bırakmamaları yönünde taraftara çağrıda bulundu.

Öte yandan Kayserispor'un yeni transferlerinden Sezer, Engin ve Bora ise, büyük bir camiaya geldiklerinin farkında olduklarını ve kendilerine güvenenleri mahçup etmemek için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirttiler. 

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 14:40:05
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 15:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?