3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayserispor Teknik Direktörü Özkara: Kaybetmek gibi bir lüksümüz kalmadı

Lig başlayalı beş hafta olmasına rağmen henüz üç puanla tanışamamış olmalarını büyük bir talihsizlik olarak değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, kendilerine sunulan insiyatifi kullandıklarının farkında olduklarını söyledi. Kaybetmek gibi bir lükslerinin olmadığını kaydeden Özkara, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla çıkışa geçeceklerini iddia etti.

Özkara, takımın karşılaşmalarda ortaya koyduğu oyundan son derece memnun olduklarını, ancak bunu şuan için sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Futbolcuların ve teknik heyetin sıkıntı ve stres içinde olduğunu belirten Özkara, özellikle kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları karşılaşmalarda futbolcuların üst düzey performans gösterdiklerini, fakat sonuç olarak istenileni alamadıklarını, bunun da ister istemez takım içinde sıkıntıya neden olduğunu vurguladı. Futbolcuların son derece iyi niyetli oluğunu ifade eden Özkara, “Beş hafta sonunda henüz üç puana ulaşamayarak kredimizi de tüketmiş oluyoruz. Çaykur Rize maçını kaybetme veya berabere kalma gibi bir lüksümüz yok. Rize maçını çıkış karşılaşmamız olarak görüyoruz ve buradan alacağımız üç puan oyuncuların lige yeniden motive olmasına yardımcı olacak. Hırs ve azim depolayacağız.” dedi.

Öte yandan biraraya gelen Kayserispor yönetimi, hocalarının ve futbolcuların arkasında olduklarını açıkladı. Kayserispor Basın Sözcüsü Ergün Bilen, takımın zor günler geçirdiğini, ancak bu zor günlerin kenetlenerek atlatılacağına inandıklarını söyledi. Teknik Direktör Özkara’nın sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Bilen, “Rize maçı öncesi hocamızdan geniş bir rapor aldık. Şuan futbolcularımızın herhangi birisiyle veya hocamızla yolumuzu ayırma gibi bir düşüncemiz yok. Rize karşılaşmasının çıkış maçı olacağına inanıyoruz. Yönetim olarak hocamız ve futbolcularımızın arkasındayız.” şeklinde konuştu.

zaman
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 13:24:43
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 10:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?