30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Kayserispor umutlu gitti

Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda Hollanda'nın Az Alkmaar takımı ile oynayacağı maç için bu ülkeye hareket etti. 

Özel bir uçakla sabah saatlerinde Erkilet Havaalanı'ndan Hollanda'ya hareket eden Kayserispor'da futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Hareket öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, başarılı bir oyun sergilemek için sahaya çıkacaklarını söyledi. Sağlam, "UEFA yolunda yolculuğumuz başlıyor. Alınan sonuç inşallah bizi mutlu edecek. Rövanş maçına moralli çıkmak için iyi bir sonuç alıp ülkemize dönmek istiyoruz. Bu gücümüz var, kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Dolayısıyla orada üstün bir mücadele ortaya koyup, kendimize yakışan futbolu sahaya yansıtıp, bizi mutlu edecek sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi. Sağlam, takımda cezalı futbolcunun olmadığını, fakat 2 oyuncunun sakatlığını bulunduğunu sözlerine ekledi. 

Kulüp Başkanı Recep Mamur ise, UEFA'da en önemli maçlarından birisine çıktıklarını kaydederek, "Rakip çok güçlü. Hollanda liginde 3 maç oynamış ve 9 puan almış. Şu anda lider konumda. Biz de iyi bir takımız. Türkiye liginde 5. haftada 3. sıradayız. Avantajlı bir skorla göllü beraberlik niye olmasın diyorum. Türkiye'ye avantajlı bir skorla dönmeyi düşünüyoruz. Bizim taraftarlarımıza bin bilet ayırdılar, ancak 5 binin üzerinde talep var. Taraftarımız var, daha da fazla olur mu belli değil" şeklinde konuştu. 

Kayserisporlu futbolcular da, Hollanda'dan iyi bir skorla dönerek, hem taraftarlarını mutlu etmek hem de gruplara kalmak için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söylediler.
iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 12:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?