3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayserispor'da yabancı oyuncu arayışı

Kayserispor, yabancı orta saha oyuncusu arayışlarını sürdürüyor.

Kayserispor Basın Sözcüsü Emre Ayan, yaptığı açıklamada, ligde iyi bir başarı yakalayan takımlarını ara transfer döneminde yapacakları takviyelerle daha da güçlendireceklerini belirterek, "Kayserispor olarak başarılı transferler yaptık. Aldığımız her oyuncudan beklediğimiz performansı alıyoruz. Sezon öncesi yaptığımız transferlerde yabancı oyuncu eksiğimiz vardı. Bu eksiği gidermek ve takımı daha da güçlendirmek için iyi bir yabancı orta saha oyuncusu arıyoruz.

Bunun için Brezilya, Bulgaristan ve Macaristan gibi ülkelerde arayışlarımız var. Bu arayışımızı acele etmeden sürdürüyoruz. Ara transfer döneminde iyi bir yabancı oyuncuyu transfer ederek, yabancı oyuncu açığımızı gidermiş olacağız. Öte yandan Metin Aktaş ve Bayram'ın ceza almaları nedeniyle, ara transferde yerli oyuncu da transfer edebiliriz. Amacımız daha güçlü bir kadroyla ikinci yarıya çıkmak" dedi.

Samsunspor ile cumartesi günü oynayacakları maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini ifade eden Ayan, "Samsunspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 14:05:52
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 14:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?