3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kayserispor'un borcu yok

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, mali borcu olmayan bir iki takımdan biri olduklarını belirterek, "Kurumsal yapıyı neredeyse tamamladık" dedi.

Genel Menajer Süleyman Hurma, ligde 3. sırada bulunan Kayserispor'un başarısını mali, idari ve teknik yönden değerlendirdi. Mali bakımdan Kayserispor'un borcu olmayan bir iki takımdan biri olduğunu söyleyen Hurma, "Pazar günü oynadığımız maçın primini Pazartesi günü dağıtıyoruz. Hiçbir oyuncunun da transfer taksidini geciktirmedik. 3. şahıslara borcumuz yok. Kaldığımız otellerde problem yaşamıyoruz. Prestiji olan bir takımız. Başarının unsurlarından biri bu" dedi.

İdari bakımdan da Kayserispor'u kurumsal yapıya kavuşturmak için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Hurma, sezon başından beri gösterdikleri gayretlerle takımda kurumsal yapıyı neredeyse tamamlama aşmasına getirdiklerini söyledi. Teknik yönden de çok iyi hocaya sahip olduklarını kaydeden Hurma, "Hocamızın futbolcularla çok iyi diyaloğu var.

Futbolcularla iyi anlaşıyor. Futbolcular da hocalarını çok seviyor. Ayrıca takımımız da genç ve dinamik bir takım. Kısacası başarılı olmamız için her şey var. Eğer, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlardan da güçlü müyüz? diye sorulacak olursa da. Henüz öyle bir iddiamız yok. Bizi koşullar buraya getirdi. Bundan sonra da, buradan geri adım atacak halimiz yok.

Biz sezon başından bu yana her maça kazanmak içirn çıkıyoruz. Bu da bizim pozitif oynamamıza neden oluyor. Bundan sonraki maçlara da kazanmak için çıkacağız ve bulunduğumuz yeri korumaya çalışacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 16:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?