30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Kupada Fener sınavı yarın

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Türkiye Kupası'nda, Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçı salı günü saat: 20.00'da Kayseri Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Maç hazırlıklarını tamamlayan Kayseri Erciyesspor, bugün kampa girerken, Fortis Türkiye Kupası'ndaki rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek grubunda önemli bir fırsat yakalamayı amaçlıyor.

Türkiye Kupası'nda kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, bu maça iyi hazırlandıklarını ve rakiplerini mağlup edeceklerini söyledi.

Uğur, takımda sakat futbolcular ve Afrika Kupası için ülkelerine giden 4 futbolcuları dışında eksiklerinin bulunmadığını belirterek, "Erciyesspor, artık ligde kendisini ispatlamış takımlardan birisi. Tabi bunu söylerken de daha kat edeceğimiz yolun uzun ve yapacağımız işlerin çok olduğunu söylemem gerekir. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta Erciyesspor kendi futbolunu ortaya koyacak ve kazanmak için mücadele edecektir" diye konuştu.

Türkiye Kupası'nda B Grubu'nda mücadele eden Erciyesspor'un rakipleri, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaragücü ve Tarsus İdman Yurdu. B Grubu'nda Erciyesspor, Gaziantepspor ile oynadığı maçı 2-0 kaybetti. Fenerbahçe ise Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederken kendi sahasında Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu. Ankaragücü sadece Tarsus İdman Yurdu karşısında galibiyet alabildi.

Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçında Erciyesspor'un şu kadroyla sahaya çıkması bekleniyor: Zafer, İlhan, Şenol, Ömer Ateş, Gökhan Kök, Timuçin, Devran, Sergei, Ali Akdeniz, Agali ve Cenk İşler.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 11:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?