30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Lorant, Kayseri Erciyesspor'da

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor, Teknik Direktör arayışını Alman teknik adam Werner Lorant ile sonlandırdı. Lorant ile 2 yıllık anlaşmaya varan Kayseri Erciyesspor, yeni hoca ile ligde çıkışa geçmek istiyor. 

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Erol Bedir yaptığı açıklamada, Mustafa Uğur'un istifasının ardından teknik direktör arayışını Alman teknik adam Werner Lorant ile anlaşarak noktaladıklarını söyledi.
Kulüp Başkanı Bedir, "Lorant ile 2 yıllık anlaşmaya vardık. Lorant hoca, çarşamba günü Kayseri'ye gelerek hem resmi sözleymeye imza atacak, hem göreve başlayacak. Lorant hoca beraberinde bir de yardımcı antrenör getirecek" dedi. 

Dün Beşiktaş karşısında takımının aldığı beraberliği de değerlendiren Bedir, "Alınan başarısız sonuçlar ve teknik direktörümüzün istifası ile zor günler yaşayan takımımıza Beşiktaş karşısında alınan beraberlik moral oldu. Takımımız önümüzdeki Trabzon maçına Lorant hoca ile hazırlanacak. Trabzon deplasmanından da puanla döneceğimize eminim. Kayseri Erciyesspor'u iyi günler bekliyor" diye konuştu. 

Erol Bedir, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Trabzon maçına Bolu ya da Abant'ta kamp yaparak hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 12:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?