30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Mettoma'ya para cezası

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Enver Kemaloğlu, takımdan izinsiz olarak ayrılan ve ülkesine dönen Mettoma'ya ağır para cezası verileceğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Hacı Boydak Tesisleri'nde aralıksız sürdürüyor. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, Gençlerbirliği maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Şu durumdan önemli bir maç. Şu anda biz 8.'yiz ama biraz daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Üst sıralara tırmanmamız içinde kendi sahamızda 3 maçımız var onlardan 3 puan alıp bunu başarmamız lazım. Deplasmanda da Fenerbahçe ve Diyarbakırspor maçımız kaldı. Takımın form durumuda çok iyi. Kart cezalısı Emre Toraman dışında şu anda kadar sakat futbolcumuz yok. Emre Toraman da milli takımda inşallah başarılı olur" dedi.

Devre arasında takıma dahil olan Mettoma'nın perşembe gününden itibaren antrenmanlara katılmadığını ve izinsiz olarak kulübü terkettiğini ifade eden başkan Kemaloğlu, "Gereken noter tespitini yaptırdık. Zaten onu alırken maç başı olarak almıştık. Kulübümüzün herhangi bir maddi kaybıda yoktur. Gerekli muamelerini yaptık. Yönetim olarak bugün de bir tespit yaptık. Vereceğimiz cezayı tespitten sonra kararlaştıracağız. Gençlerbirliği maçında Mettomo dışında eksiğimiz yok. Pazar günü Gençlerbirliği karşısına galibiyet için çıkacağız. Kombine haricinde bilet ücretleri 1 YTL. İnşallah taraftarlarımız bu stadı dolduracak ve Gençlerbirliğini burda malup ederek üst saeviyelere de çıkacağız" dedi.

Cumartesi günü yapılacak genel kurulla ilgili de açıklamada bulunan Başkan Kemaloğlu, "Cumartesi günkü genel kurul nedeniyle çok gururlanıyorum çünkü 2 yıldır bu kulübün başkanlığını yürütüyorum. 2 yıl içerisinde 68 puanı hedefledik, 68 puanı aldık ve Süper Lig'e çıktık. 2. yılda da yine takımımızın iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu arada aşağı yukarı 15 gün önce genel kurul kararı alınca dedik ki burda bizden daha iyi yapacak gruplar vardır. Onlar gelsinler seçim mecburiyeti olmamasına ve takımın durumunun çok iyi olmasına rağmen gençlerin ve daha iyi hizmet edeceklerin önünün açılması lazım dedik.

Biz koltuk meraklısı değiliz. Ben başkanlığa aday değilim. Başkanlığa aday olmamamın nedenlerini de açıkladım. Herhangi bir nedenle benden yardım talep ederlerse her zaman hazırım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 20:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?