4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

'Mükemmel bir orta saha mücadelesi oldu'

Turkcell Süper Ligi 7. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor, sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Kayseri Erciyesspor sahasında yine kazanamazken, maç sonunda iki takım puan hanelerine birer puan daha eklemiş oldu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, iki komşu takımın mükemmel bir orta saha mücadelesi olduğunu kaydetti. Mustafa Uğur, "Bana göre iki komşu kentin mükemmel bir orta saha mücadelesi oldu. Her iki takım da bir iki bariz hata dışında gol pozisyonuna giremedi. Bana göre bu ligde en işi defansif oynayan takıma karşı mücadele ettik. Rakibi aşmak için birçok varyasyon denedik ama hücum bölgesinde etkili olamadık. En azından mücadele gücü çok yüksek bir takıma karşı iyi mücadele verdik. En azından yolumuza devam ediyoruz. İnşallah burada kaybettiğimiz 2 puanı Vestel Manisaspor'dan alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Agali'nin sakatlanıp oyunu terketmesi konusunu da değinen Uğur, "Agali'nin sakatlanıp erken sahadan ayrılması, oyun düzenimiz bozuldu ve oyun düzenini değiştirdik. Eğer oyuna devam etmiş olsaydı, oyun çok farklı olurdu" diye konuştu. Burak'ın gördüğü kırmızı kart konusunda da birşey söylemeyeceğini belirten Mustafa Uğur, "Kırmızı kart için birşey söylemeyeceğim. Sonuçta hakem görmüştür. Ama bu da, diğer oyuncularımıza şans verebilmek için bir fırsat oldu. Mutlaka yerine giren oyuncular arkadaşlarının yerini dolduracaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 13:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?