3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Petorak imzayı attı

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından TED Kayseri Koleji, antrenör Ömer Petorak ile sözleşme imzaladı.

TED Kayseri Koleji 2. Başkanı Celal Turgut, imza töreninde yaptığı açıklamada, antrenör Ömer Petroak ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısının son iki haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını İstanbul'da yaptıklarını hatırlatan 2. Başkan Turgut, "Eski antrenör Erol Dede'nin istifası nedeniyle İstanbu'da yapılan müsabakalar sırasında yönetim kurulumuz antrenör arayışına girdi. Yapılan araştmalar sonucu Ömer Petroak ile prensip olarak anlaştık. Ardından Kayseri'ye geldikten sonra yönetim kurulunun aldığı karar gereğince Antrenör Ömer Petroak'ı TED Kayseri Koleji'nin başına getirdik. Yeni antrenörümüzün başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Antrenör Ömer Petroak ise, basketbolda potansiyeli olan bir şehire ve takıma geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Takımı en iyi yerlere getirmek istidiğini vurgulayan Petroak, "Takımı iyi yerlere getirmek için basamak basamak gidip ulaşabilecek en yüksek noktaya kadar ulaşmak istiyoruz. Her hafta ayrı bir hedefimiz olacak ve takımı iyi bir mertebeye yükselteceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Antrenör Ömer Petroak, kendisi TED Kayseri Kolejli yapan imzayı attı.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 13:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?