4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Rize'de olay çıktı

Rize Atatürk Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor-Kayseri Erciyesspor maçı 2-2 berabere tamamlanırken, maç sonrası futbolcular arasında gerginli yaşandı. Maç bitiminde soyunma odasına giden futbolcular arasında yumruklaşmalar oldu.

Karşılaşmanın ardından maç ile ilgili bir değerlendirme yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, hakem hakkında konuşmak istemediğini belirterek, oyuncularını aldıkları 1 puan için kutladı. Uğur, "Kendi oyuncularımı kutluyorum.

Maçın başından sonuna kadar istekli ve arzulu bir oyun sergilediler. İki kez öne geçmemize rağmen rakibimizin direnci kırılmadı. 2-2'lik beraberlikten sonra yüzde yüzlük 2-3 pozisyonu değerlendiremedik. Genel anlamda oyuncularımı kutluyorum. Çaykur Rizespor takımına da bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sakıp Özberk ise, maç sonrası hakeme yüklendi. Özberk, "Hakemin yaptığı bariz hatalar var. Benim önümde ofsayt çizgisi üzerinde rakip futbolcu var. Kesinlikle ofsayt, 'Devam' diyor ama biz, kaleci ile karşı karşıyayız ofsayt veriyor. Gole itiraz etmiyorum, çünkü orayı iyi göremedim. Hakemler, en az 2 ofsayt pozisyonunu kaçırdı. Bizim üzüntümüz, alın terimize, emeğimize saygı gösterilmemesi" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolculardan Okan ise, maç sonrası yaşanan olayları hakeme bağladı. Okan, "Maç biraz çığrından çıktı. Bunun da tek sebebi hakemdir. Çok kötü bir yönetim gösterdi. Hakemin futbolculara olan yaklaşımı çok kötüydü. Maçın sonunda çıkan olayların tek sebebi de hakemdir" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolculardan Cenk de, karşılaşmanın hakemine yüklenerek, "Süper Lig hakemi değil bence. Kaldıramıyor. Kaldıracak karakteri de yok. Çok hatalar yaptı. Çok yanlış yorumlarda bulundu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 11:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?