4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sağlam "Başarımız şans değil"

Turkcell Süper Ligi'nde üçüncü sırada bulunan Kayserispor'da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımının başarısını değerlendirirken, iddialı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''Bu kadar yukarılara çıkabileceğimizi düşünmüyorduk, ama bu başarı şans değil'' dedi.

Sağlam, takım 2. kaptanı Johnson ve milli takıma çağrılan Gökhan Ünal ile birlikte Fevziçakmak Lisesi'nde, öğrencilerle düzenlenen söyleşiye katıldı.

Okul bahçesinde, öğrencilerin, ''Şampiyon Kayserispor'' sloganlarıyla karşılanan Sağlam ve futbolcular, konferans salonuna geçerek takımla ilgili soruları cevaplandırdı.

Öğretmenler Günü'nde öğretmen ve öğrencilerle birarada olmayı özellikle istediğini vurgulayan Sağlam, ''Kayserispor sevgisini sizlere aşılamaya geldik'' dedi.

Öğrencilerden merak ettiği soruları sormalarını isteyen Sağlam, 2. sınıf öğrencisi Fatma Selçuk'un, ''Ligde fırtınalar estiriyorsunuz. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ekipleri geride bıraktınız. Bunu bekliyor muydunuz'' Geçtiğimiz sezon takım ve şehir çok büyük sıkıntılar çekti. Biz öncelikle bu sıkıntıların yaşanmamasını hedefledik. Bu kadar yukarılara çıkacağımızı düşünemiyorduk, ama bu başarı şans değil. Başarıya giden yolda yapılması gereken her şeyi yaptık. Bu da bizi üçüncülüğe taşıdı. Ekip ruhu ve çok çalışmamız sayesinde yakaladığımız bu başarı bize yetmiyor. Daha üst sıraları hedefliyoruz.'' diye konuştu.

TRABZON VE BEŞİKTAŞ BİZİ GEÇEMEZ

Konuşması zaman zaman öğrencilerin slogan ve alkışlarıyla kesilen Sağlam, ligin ikinci yarısında aynı başarının devam edip etmeyeceği ve UEFA Kupası'na katılıp katılınamayacağı yönünde sorulan bir soruyu da ''Devre sonunda geldiğimiz noktayı değerlendirip ikinci devre için strateji belirleyeceğiz. Dışarıdaki güçlerle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirebilirsek Trabzonspor ve Beşiktaş dahil bizi kimse geçemez. Bizi desteklemeye devam edin'' diye yanıt verdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 14:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?