3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sağlam: Bu maçı unutmalıyız

Deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 1-0 kaybeden Kayserispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin hırsına ve arzusuna boyun eğmek zorunda kaldıklarını belirtti.  

Mağlubiyetin etkisini üzerlerinden atmaları gerektiğini belirten teknik adam, "Manisa'da bugün maalesef istediğimizi alamadık. Sahadan galibiyetle ayrılarak üst sıralardaki yerimizi garanti altına almak istiyorduk, ama 15 haftalık dönem içerisindeki tempomuzu, hırsımızı, oyun anlayışımızı Vestel Manisaspor karşısında sergileyemedik.

Sahada rakibimizin hırsına, isteğine, arzusuna boyun eğmek zorunda kaldık. Her şeye rağmen oyunun belirli bölümlerinde bulduğumuz net gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, skor çok farklı olabilirdi. Ancak Vestel Manisaspor, bugün kazanmayı bizden daha çok istedi. Bir an önce bu mağlubiyetin etkilerini üzerimizden atıp, ilk yarının son haftasında Galatasaray ile oynayacağımız maça konsantre olmalıyız. Galatasaray ile gelecek hafta çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Artık bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp Galatasaray maçında 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 10:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?