30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Sağlam bayrağı zirveye dikecek

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde bulundukları konumu sezon sonuna kadar taşımaları durumunda başarılı olacaklarını belirterek, "Bu bayrağı sezon sonunda zirveye dikmek zorundayız" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı konuğu oldu. İl Genel Meclisinin Ocak ayı 5. bileşimine katılan Kayserispor Teknik Direktörü Sağlam, salona İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Taş ile birlikte girdi. Salondaki İl Genel Meclis üyelerinden yoğun ilgi gören Sağlam, burada yaptığı konuşmada Kayserispor'u nasıl başarıya taşıdığını ve başarının devam etmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Kendisinin teknik direktörlük sürecinden de bahseden Sağlam, sezon öncesi 4-5 kulüpten kendisine teklif geldiğini fakat kendisinin 5 dakikalık görüşmeden sonra Kayserispor'u tercih ettiğini ve bundan da pişman olmadığını söyledi.

Kayserispor'un kendi yapısına ve karakterine en uygun takım olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar transferde, kurumsallaşmada, çalışmada, başarıda karakterimize ve itibarımıza yakışır şekilde hareket ettik. Bu başarıyı etkileyen bir unsur. Ligde iyi bir hava yakaladık. Ligin ilk yarısını 3. sırada bitirdik. Bu havayı ligin sonuna kadar sürdürebilirsek başarılı sayılırız, aksi halde kendimizi başarılı sayamayız. Şimdi daha fazla çalışarak, bizim konumumuzda gözü olan rakiplerimizle daha iyi mücadele etmek zorundayız. Bu bayrağı sezon sonunda zirveye dikmeliyiz" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ülkemizde futbolun önemli bir yere sahip olduğunu, özellikle gençlerin futbola olan ilgisinin bir hayli fazla olduğunu kaydederken, "Ben takımı mağlup olduğu için işe gitmeyen insanları tanıyorum. Futbolcular çok sık taklit ediliyor. Gençlerde takımın başarısına göre tutumlar ortaya çıkıyor. Bundan dolayı gençlere iyi mesajlar vermek zorundayız. Futbolda sonuçtan daha önemli değerlerin olduğunu gençlere anlatmalıyız. O zaman futbolu ve sporu gerçek konumuna ulaştırırız" dedi.

Sözlerinin sonunda Kayseri Erciyesspor takımı ile olan dostluklarına da dikkat çeken Sağlam, "Bu dostluğu bozmak isteyen çevreler var. Bunlara fırsat vermemeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi kıskananlara en iyi cevabı bu birliğimizi arttırarak göstermeliyiz. Sporda rekabet tabiki olacak. Bu rekabeti iç çekişmeye götürürsek, Adana ve İzmir'den farkımız olmaz. Adana ve İzmir'deki gibi süper ligde hiç takımımız olmaz. Hepinizin desteği ile Kayserispor'un başarısını sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Taş bir plaket takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 16:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?