30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Sağlam takımının gücüne güveniyor

Kayserispor ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Hiç kimsenin beklemediği bir başarı elde ederek ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan sarı kırmızılı ekip, aynı başarıyı sürdürmenin peşinde.

Kendi sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Kayseri ekibi, bu maçı mutlaka kazanmanın düşüncesinde. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ikinci yarısının çok zor geçeceğini ifade ederek, bu zorlu sürecin ilk maçında galibiyet almak istediklerini kaydetti.

Trabzonspor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu anlatan Sağlam, "Kayserispor'un ligin ikinci yarısında daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü futbolcularımın hırsı ve çalışmaları bana bunu gösterdi. Zor geçecek olan ikinci yarıda en başarılı takım olmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. Sağlam, transfer konusunda da nokta transferler yapmak istediklerini ve takıma yararlı olacak futbolcuları takıma kazandırmayı düşündüklerini söyledi.

Kayserispor'un Trabzonspor karşısında şu kadroyla mücadele etmesi bekleniyor: İvankov, Ergün Teber, Kamber, Bora, Muhammet Hanifi, Köksal, Ragıp, Bülent Bölükbaşı, Yordanov, Gökhan, Rodiç.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 15:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?