3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sağlam'ın imha planı

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı yenerek, üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Karpuzatan'daki Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi soruları cevaplayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçına milli takım kamplarında bulunan 6 oyuncudan yoksun olarak sürdürdüklerini belirterek, sakatlıkları bulunan oyuncuların hızla iyileşme eğilimi göstermesini ise sevindirci olduğunu kaydetti.

Beşiktaş maçından en iyi sonuçla ayrıymayı düşündüklerini belirten Sağlam, "Beşiktaş'a karşı BJK İnönü Stadı'nda oynamak zor. Biz iyi bir takımız, iyi durumdayız. Ligdeki konumumuzu devam ettirmek için Beşiktaş'ı kendi saha ve seyircisi önünde yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş maçı öncesi cezalı oyuncularının bulunmadığını belirten Sağlam, Fatih Ceylan, Ragıp ve Bülent Karaman'ın sakatlıklarının bulunduğunu, ancak Fatih Ceylan ve Ragıp'ın büyük ihtimalle Beşiktaş maçında forma giyebileceğini sözlerine ekledi.

Golcü futbolcu Gökhan Ünal ise Beşiktaş maçında fileleri havalandıracağını söyleyerek, "Bir golcü olarak iyi bir seri yakaladım. Yalnız Fenerbahçe maçında gol atamadım. Geçen haftaki maçta da gollerim vardı. İnşallah Beşiktaş maçında da gol atıp, serimi devam ettireceğim" dedi.

Mili takım kampına çağrılan fakat sakatlığı nedeniyle gidemeyen golcü futbolcu Gökhan, "İnşallah bundan sonraki milli takım kamplarına katılır ve milli maçla forma giyerim" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 15:13:32
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 18:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?