30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Sağlam'ın kadrosu sağlam

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 2. yarısı için kamp yaptığı Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde günde çift idman yapan sarı - kırmızılı takımda ara transferde, Beşiktaş'ın alt yapısından alınan Sezer dışında herhangi bir transfer yapılmadı.

Takımının Antalya kampını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, kampın çok yararlı geçtiğini belirterek, 2. yarıya da iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Genç çalıştırıcı, "Sezonun ilk yarısında takım ruhunu yakalayarak aldığımız galibiyetlerle ligde iyi bir konuma geldik.Şu ana kadar ciddi bir transfer yapmadık. Devre arası hazırlıklarımız çok iyi geçiyor. 2. yarıya da iyi başlangıç yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Başarılı çalıştırıcı, A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Türk futbolunun geleceğine yönelik güzel projelerinin de olduğunu belirterek," Hocamızla Süper Lig takımlarının çalıştırıcıları biraraya geleceğiz. Fatih Hoca, Milli Takım'ın geleceği için güzel bir proje ortaya koydu. Biz de bu projeye destek vermek için ona her türlü yardımı yapacağız. Zaten Kayserispor'un bünyesinde birçok mili futbolcu bulunuyor." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 15:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?