3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Şampiyonlardan Özhaseki'ye ziyaret

Moskova'da düzenlenen Dünya Kick-Boks Şampiyonası'na katılarak birincilikler kazanan sporcular, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Moskova'da düzenlenen şampiyonada iki dünya şampiyonluğu, iki ikincilik ve bir üçüncülük elde eden Kayserili sporcular, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve milli takımlar antrenörü Orhan Özaktı da katıldı. Ülkeler ve şehirlerarası rekabetin her alanda kıyasıya devam ettiğini belirten Başkan Özhaseki, "Günümüzde ülkelerin ve şehirlerin adının duyulmasında en büyük etkenlerden biri spordur. Ticarette, sanayide ve şehircilikte yarışan şehirler artık sporda da yarışıyor. Şehirlerin adının ön plana çıkmasında sporun büyük etkisi var. Bu nedenle sizleri madalyalar için hem de şehrimizi en güzel şekilde temsil etteğiniz için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Özhaseki, Dünya Şampiyonu Kiraz Şahin ve Züleyha Turan, dünya ikinciler Hanife Altun ve Kenan koç ile dünya üçüncüsü Mehmet Altun'a Cumhuriyet altını hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 18:31:27
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 18:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?